onsdag 18 augusti 2010

Välkomna :)

Kära vänner!

Nu har jag skapat den här bloggen för att vi ska kunna starta vår persiska kurs. Vad tycker ni? Hur det i helhet kommer att se ut har jag ingen aning just nu, men jag har tänkt att lägga lektionerna och kursmaterialet här. Vi får väl se hur detta utvecklar sig...

Lycka till
/Nasser

13 kommentarer:

  1. Vad kul! Jag börjar lära mig persiska med hjälp av dina lektioner. Tack!

    SvaraRadera
  2. Hej Nasser ! Vilken jätte bra blogg du har ! :) Är svensk o kan redan lite persiska men vill lära mig mer. Vill lära mig av din blogg. Men det finns inget FAcit till alla meningar som man ska översätta ? Skulle gärna vilja ha det. Tack !

    SvaraRadera
  3. Skulle vara jätte snällt verkligen !

    SvaraRadera
  4. Hej Lili!

    Det är så glädjande :) Den här bloggen innehåller material till en riktig kurs som jag höll för några vänner och bekanta på Skype. Eftersom vi träffades varje vecka och gick igenom aktuella övningar "online" fanns det inte något behov till komplett facit! Kursen är nu tyvärr lagd på is av privata skäl :( Men behöver du hjälp med vissa övningar föreslår jag att du skriver kommentarer i respektive övning, så försöker jag att svara så gott jag kan!

    Lycka till!
    /Nasser

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Har letat efter en sådan här sida på nätet. Har en kompis som introducerat mig för persiskan. Vill gärna lära mig mer. Är denna sida fortfarande aktiv?

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Jag håller på att lära mig Farsi och tycker din site är fantastisk! MEN jag saknar FACIT till alla övningar. Finns det några sådana? Jag har bara hittat dem för hörförståelsen...

    SvaraRadera
  7. Hej Anonym!

    Det var roligt att höra :) Tyvärr har jag inte haft tiden att lägga svaren till övningar i facit. Jag kanske gör det någon vacker dag i framtiden... vem vet!

    /Nasser

    SvaraRadera
  8. Hej Amu Naser,
    khoshhalam ke sayte shomaro peyda kardam va estefadeye ziadi mikonam. mamnon az in hame kar, lotfan edame bedid chon kareton aliieee.
    roz khosh, Sonia

    SvaraRadera
  9. ba drod,
    khoshhalam ke chenin saitiro peyda kardam va estefadeye ziadi azash daram.
    kheili mamnoon baraye vagt va kari ke baraye in sait gozashtid.
    lotfan edame bedid va matalebe jadid begozarid chon alieee kareton.
    roz khosh, Sonia

    SvaraRadera
    Svar
    1. ba dorud, Sonia!

      motshakker o mamnun az lotfe shoma! mibakhshid ke in comment e shoma ro kheyli dir didam. khoshhalam az inke in site baraye shoma mofid bude.
      ruze shoma ham khosh!

      /Nasser

      Radera
  10. Jag vill veta mera kärleks ord eller meningar på persiska, som jag kan skriva till min pojkvän

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Eileen!

      Skriv dina ord eller fraser här så hjälper jag gärna till med översättningen.

      Radera